μπραουνις με μερεντα παρλιαρος | cheesecake φραουλα ακης | μπλακ φορεστ παρλιαρος | τουρτα μπλακ φορεστ βεφα αλεξιαδου | μπραουνις με μερεντα | cheesecake akis | chiz keik apo ton akis
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

φασολαδα στην παγωμενη λιακαδα & οι καλυτεροι συνδυασμοι - Pandespani.com

Πηγή: http://pandespani.com/

Οδηγιες

Η φασολάδα στην αρχαιότητα είχε την επίσημη μέρα της, η οποία όμως δεν ήταν ούτε κρύα, ούτε καν χειμωνιάτικη. Ήταν στις 7 -καλή ώρα, χθες- του 4ου μήνα του Αττικού ημερολογίου  (μεταξύ 23 Σπτεμβρίου και 22 Οκτωβρίου), Πυανεψιών το εξωτικό αυτού όνομα (από τα πύανα = κύαμοι = κουκιά και τα όσπρι [...]

Διαβαστε τη συνταγη στο pandespani.com

Υλικα Συνταγης

  • λεμόνι
  • ντομάτα
  • κρεμμύδι
  • λάδι
  • καρότο
  • πατάτα
  • αυγό
  • λουκάνικo
  • κύμινο
  • πανσέτα
  • φασόλια
  • μαυρομάτικα
  • βραστά
  • ψωμί
  • ελιές
  • δάφνες
  • πάπρικα
  • λάχανο
  • τουρσί
  • αρακάς
  • μπούκοβο
  • σέλερι
  • δενδρολίβανο
  • φασκόμηλο
  • θυμάρι
  • γίγαντες
  • πεκορίνο
  • κουκιά
  • βότανα
  • μπέικον

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΟχι
  • ΝηστίσιμαΟχι
  • Με κρέαςΝαι
  • Με θαλασσινάΝαι
  • Με φρούταΝαι
  • Με όσπριαΝαι
  • Με ζυμαρικάΝαι
  • Με χορταρικάΝαι
  • Με μοσχάριΝαι
  • Με χοιρινόΝαι
  • Με κιμάΝαι
  • Με πουλερικάΝαι
  • Με κουνέλιΝαι
  • VeganΟχι

Ψησιμο

  • Στο τηγάνι Ναι
  • Στην κατσαρόλα Οχι
  • Στο φούρνο Οχι

Ψησιμο

  • Στο τηγάνι Ναι
  • Στην κατσαρόλα Οχι
  • Στο φούρνο Οχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το pandespani.com

Υλικα Συνταγης

  • λεμόνι
  • ντομάτα
  • κρεμμύδι
  • λάδι
  • καρότο
  • πατάτα
  • αυγό
  • λουκάνικo
  • κύμινο
  • πανσέτα
  • φασόλια
  • μαυρομάτικα
  • βραστά
  • ψωμί
  • ελιές
  • δάφνες
  • πάπρικα
  • λάχανο
  • τουρσί
  • αρακάς
  • μπούκοβο
  • σέλερι
  • δενδρολίβανο
  • φασκόμηλο
  • θυμάρι
  • γίγαντες
  • πεκορίνο
  • κουκιά
  • βότανα
  • μπέικον

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο


Copyright 2017 ® - Επικοινωνία