Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Η γιορτινή σάλτσα αλλοτινών εποχών, που συνόδευε τα ταπεινά, νερόβραστα και όχι μόνο κοτόπουλα, στα χρόνια της αθωότητας, πριν «πέσουμε» στην ανάγκη των γκουρμέ μαγείρων, για αναγνώριση στην κουζίνα. Εξαιρετική και για σπυρωτό πιλάφι, αλλά και ψητά κοτόπουλα. Σάλτσα μιλανέζα (κίτριν [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο faghta-giagias.blogspot.gr