Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Η γιαγιά μου δεν ήξερε ότι το λένε σπετσοφάι και το έλεγε λουκάνικα με πιπεριές, κοκκινιστά στο τηγάνι. Απαραίτητα τα συνόδευε με ρύζι άσπρο σπυρωτό, που γινόταν κόκκινο από τη σάλτσα και πάντα είχε στο τραπέζι, κατακόκκινο κρασί απ᾿ το δικό μας. Σπετσοφάι ή σπετζοφάι Πηλιορείτικο Υλι [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο faghta-giagias.blogspot.gr