Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Ένας μεζές που φτιάχνεται σε όλα τα μέρη της Ελλάδας, αλλά πιο ξακουστός είναι αυτός της Σαντορίνης, επειδή φτιάχνεται με το ντόπιο ντοματάκι που υπάρχει στο νησί και δίνει εξαιρετική νοστιμιά και γεύση. Με τυράκια ή νηστίσιμοι, είναι ωραιότατοι! Ντοματοκεφτέδες Υλικά • 4 - 5 ώριμ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο faghta-giagias.blogspot.gr