Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Το Chablis, ένα κρασί ξηρό, ελαφρύ και με νεύρο, θεωρείται ο κατεξοχήν σύντροφος των θαλασσινών. Εδώ, συμμετέχοντας στη σάλτσα των ζυμαρικών με τις γαρίδες, της προσδίδει ένα χαρακτήρα φρουτώδη και μια ευγενική οξύτητα, η οποία όμως ανατρέπεται, όταν το ρυζόκρασο mirin έρχεται να φέρει τη [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο athinorama.gr/umami