Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
ΝΤΑΚΟΥΆΖ ( DACQUOISE - ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΜΑΡΕΓΚΑΣ) Το dacquoise (ντακουάζ), ειναι ενας δισκος μαρεγκας εμπλουτισμενης με ξηρους καρπους, συνηθως αμυγδαλα ή φουντουκια. Προερχεται απο την γαλλικη κουζινα, και συγκεκριμενα απο ενα γλυκο της νοτιο-ανατολικης Γαλλιας, στο οποιο εναλασσονται τρια στρωματ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr