Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Μετά από τη μεγάλη φουρτούνα της ίωσης που μας πήρε και μας σήκωσε οικογενειακώς...είπα να φτιάξω ένα γλυκάκι για να αρχίσουμε να παίρνουμε τα πάνω μας....Μας[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 03/10/2015 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Συνταγές Πάστα Φλώρα με μαρμελάδα σύκο Μια πανεύκολη συνταγή για ένα αγαπημένο γλυκό, με αρωματική ζύμη που[...]
Πηγή: sintayes.grΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΓΛΥΚΙΣΜΑ,ΚΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ! ΥΛΙΚΑ 6 Μεγάλα πορτοκάλια χοντρόφλουδα 3 φλυτζάνια του τσαγιού ζάχαρη 1\2 φλυτζάνι του[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤρεις συνταγές για να κρατήσουμε τη γεύση τους και ένα κέρασμα για άμεση κατανάλωση σε κλασική αλλά και ...πειραγμένη εκδοχή: Μαριναρισμένες φράουλες![...]
Πηγή: cretangastronomy.grκρέπες με μαρμελάδα σπέσιαλ για 8 άτομα: Υλικά 1 φλιτζάνια αλεύρι ελάχιστο αλάτι 2 αυγά 1 κρόκο αυγού ½ κουταλιές σούπας σοκολάτα σκόνη (ρόφημα) 30[...]
Πηγή: greekouzina.grΑνάμεσα σε κέικ, ομελέτες, μπισκότα και πραλίνες , μερικά (ελάχιστα) πρωινά έχουμε υγιεινές αναλαμπές και στύβουμε μια πορτοκαλάδα έτσι, για να αποτινάξουμε[...]
Πηγή: bostanistas.grΑνάμεσα σε κέικ, ομελέτες, μπισκότα και πραλίνες , μερικά (ελάχιστα) πρωινά έχουμε υγιεινές αναλαμπές και στύβουμε μια πορτοκαλάδα έτσι, για να αποτινάξουμε[...]
Πηγή: bostanistas.grΜε τα χρυσά μήλα του Οκτώβρη! Η γέμιση γλυκισμάτων με φρούτα είναι πολύ συνηθισμένη στις κουζίνες όλου του κόσμου. Οι μηλόπιτες και τα μηλοπιτάκια είναι το[...]
Πηγή: bostanistas.grΜετά από αρκετές μέρες να ' μαστε πάλι μαζί! Ο Αύγουστος πλησιάζει στο τέλος του και μαζί του φεύγουν για αρκετούς από εμάς οι μέρες των καλοκαιρινών[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.grPost Views: 202 Θέλεις να φτιάξεις μελομακάρονα και αναρωτιέσαι αν θα σου πετύχουν… Για να φτιάξεις πετυχημένα μελομακάρονα,σου δίνω μια καλή συνταγή η[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseisΌπως λέμε προς το τέλος της άνοιξης «η εποχή των κερασιών», έτσι και τώρα, μες στο καταχείμωνο, είναι ασφαλώς η εποχή των ξινών. Τα πορτοκάλια,[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ ανάρτηση είναι αναδημοσίευση από το blog : http://koumiotis.blogspot.gr Η ζωή στην Κύμη και τα χωριά της Ιστορία Τα σύκα αποτελούν ένα από τα αγαπημένα[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΦρόλα είναι το κανονικό όνομα- από το Ιταλικό frol(l)a- της παιχνιδιάρικης, αφράτης όσο και κριτσανιστής αυτής ζύμης, που υποδέχεται ως γλύκισμα τις πιο[...]
Πηγή: bostanistas.grΥπέροχο γλύκισμα για τώρα που έρχονται όλες οι γιόρτες μαζί!!! Ό,τι πρέπει για κέρασμα!!! Τι χρειαζόμαστε: Για τη ζύμη: 2 ποτ. νερού καλαμποκέλαιο 1 ποτ. νερού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο παντεσπάνι είναι ένα γλύκισμα που δεν το χρησιμοποιούμε μόνο σαν βάση γλυκών, τούρτες κ.λ.π. Τρώγεται και σκέτο, ή γεμιστό όπως σας παραθέτω παρακάτω τον[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΑν θέλετε το ψωμί στο τραπέζι σας να είναι πάντα φρέσκο, μπορείτε κάλλιστα να αξιοποιήσετε το ψωμί που περίσσεψε και δεν θα μείνει ούτε ψίχουλο! Υπάρχουν[...]
Πηγή: funkycook.gr