Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Επειδή δεν χρησιμοποιούμε ούτε baking powder αλλά ούτε και σόδα, πρέπει να προσέξουμε ώστε η μαρέγκα να γίνει σωστά και να ενσωματωθεί με τα υπόλοιπα υλικά με απαλές κινήσεις, ώστε η τάρτα μας να γίνει αφράτη και να φουσκώσει. Τι χρειαζόμαστε: Βάση: 140 γρ. βούτυρο ανάλατο (λιωμένο) [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο cookpad.com/gr