Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Ονομάστηκαν έτσι γιατί όταν πρωτο-παρασκευάστηκαν, περιείχαν Διττανθρακικό νάτριο, το οποίο έχει αντιόξινες ιδιότητες. Τα συγκεκριμένα πάντως μπισκότα, μπορεί να υστερούν σε αντιόξινες ιδιότητες αλλά υπερτερούν σε νοστιμιά! Τι χρειαζόμαστε: 100 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης 35 γρ. αλεύρ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο cookpad.com/gr