γαυρος | γαύρος στο φούρνο | γαυρος συνταγες | γαυρος | γαυρος στο φουρνο | συνταγες για γαυρο | κοτοπουλο παρμεζανα | συνταγες για γαυρο | γαυρος ψητος στο φουρνο | gavros | συνταγες με γαυρο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ζυμη για πιτσα αλα Kingminos

Πηγή: http://www.sintagespareas.gr/sintages/zimi-gia-pitsa-ala-kingminos.html

Οδηγιες

Αφράτο ζυμάρι που θυμίζει σχολείο!! Τι χρειαζόμαστε: 250ml ζεστό νερό 1 φακ. ξηρή μαγιά 2 κ.σ. ζάχαρη 1 κ.σ. αλάτι 720 γρ. αλευρι για όλες τις χρήσεις 5 κ.σ. ελαιόλαδο Χωρίζουμε το αλέυρι σε 600 και 120 γρ. Βάζουμε σε μια μικρη λεκάνη όλα τα υλικα εκτος απο τα 600γρ. αλευρι και το ελαιόλαδο. Αφού γίνει ένας πιχτός χυλός το αφήνουμε για 10 λεπτά σκεπασμένο. Σε μια μεγαλύτερη λεκάνη βαζουμε τα 600 γρ. αλευρι και αφου περάασουν τα 10 λεπτά προσθέτουμε τον χυλό στο αλέυρι και το ελαιόλαδο. Ζυμώνουμε καλα μέχρι η ζύμη να γίνει λεία και ελαστική. Κατά το ζύμωμα προσθέστε κατα βούληση νερο ή αλέυρι. Μόλις ετοιμαστει το ζυμάρι το κάνετε μία μπαλα και το αλήφετε με ελαιόλαδο. Σκεπάζετε με μία βρεγμενη πετστέτα και μια στεγνη και το αφήνετε να φουσκώσει για μία ώρα. Μόλις περάσει η 1 ώρα το ξεσκεπάζετε και το πιέζετε ελαφρά με τα δάχτυλα να ξεφουσκώσει λιγο. Ψήνετε στους 180 για 20 λεπτά σε λαδωμένο ταψί.

Διαβαστε τη συνταγη στο sintagespareas.gr

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το sintagespareas.gr


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία