γαυρος συνταγες | γαυρος ψητος στο φουρνο | συνταγες με γαυρο | συνταγες γαυρος | μαυροματικα σαλατα συνταγη | gavros sto fourno | φασολια μαυροματικα σαλατα | κοτοπουλο με παρμεζανα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Τηγανοκουλουρες

Πηγή: http://www.sintagespareas.gr/sintages/tiganokouloures.html

Οδηγιες

Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό αλεύρι σκληρό 2 φακελάκια μαγιά 1 κουταλάκι αλάτι χλιαρό νερό όσο πάρει Σε μπωλ ρίξτε το αλεύρι, τη μαγιά και το αλάτι Ανακατέψτε και προσθέστε σιγά σιγά όσο νερό χρειαστεί για να πετύχετε ζύμη μαλακιά και λεία, σαν του ψωμιού Σκεπάστε κι αφήστε τη ζύμη 3 ώρες να φουσκώσει Ανοίξτε φύλλο με τον πλάστη, όχι πάρα πολύ λεπτό Βάλτε σε τηγάνι αραβοσιτέλαιο να κάψει Με το ροδάκι που κόβουμε τις δίπλες ή με μαχαίρι κόψτε κουλουρίτσες, δηλάδή κομμάτια ζύμης σε τετράγωνο ή τρίγωνο μεγάλο, ατομικό Τηγανίστε στο λάδι γυρίζοντάς τις κι από τις 2 πλευρές Βάλτε τις σε απορροφητικό χαρτί Χαράξτε μία μακριά πλευρά της κάθε κουλούρας με μαχαίρι, ανοίγοντας και χώρο μεσα στην κουλούρα Γεμίστε τη με φέτες τομάτας, τρίμματα φέτας, φιλέτα ελιάς, κρεμμύδι και φρέσκια ρίγανη Επίσης, μπορείτε να μην τις γεμίσετε και απλά να τις περιχύσετε με μέλι, κανέλα και τριμμένο καρύδι ή με μαρμελάδα

Διαβαστε τη συνταγη στο sintagespareas.gr

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το sintagespareas.gr

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία