Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Η ζύμη σαμπλέ πήρε το όνομά της από την τριφτή της υφή, θυμίζει άμμο ή σωρό από ψίχουλα καθώς, κατά το ζύμωμα, το αλεύρι δεν πλάθεται ακριβώς αλλά τρίβεται με το βούτυρο και τη ζάχαρη. Συνηθίζεται σε τάρτες, όμως είναι εξαιρετικά ταιριαστή και για μπισκότα, σκέτα ή συνοδευμένα από κάποια κρέμα [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο bostanistas.gr