Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Με κατακόκκινο πέστο παντζαριού ξεκινά μια "τριλογία" με τιμώμενο το παντζάρι, αυτόν τον ολόγλυκο και πεντανόστιμο βολβό. Το μόνο που χρειάζεται αυτός ο υπέροχος "πολτός" είναι ένα κρακεράκι ή μια μπρουσκέτα, λίγο τυρί κρέμα και ένα καταπράσινο φυλλαράκι ρόκα για να φτιάξουμε ένα μεζεδάκι πρώτη [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο tantekiki.blogspot.gr