Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Το καζάν ντιπί είναι ουσιαστικά μία κρέμα, στην οποία έχουμε κάψει το κάτω μέρος της κρέμας που βρίσκεται στο ταψί και όταν το σερβίρουμε αναποδογυρίζουμε το κομμάτι, έτσι ώστε να φαίνεται το καμένο μέρος. Εξού και το όνομα καζάν ντιπί, αφού σημαίνει ο πάτος του καζανιού. Εγώ το σέρβιρα με σάλτ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο syntageseva.blogspot.gr