Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ Ή ΑΡΝΑΚΙ ΦΡΙΚΑΣΕ ΜΕ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ, ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΦΡΙΚΑΣΕ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ // FRICASSEA DI CAPRETTO CON SPINACI, Αρνάκι ή κατσικάκι φρικασέ με αυγολέμονο & έξτρα ανοιξιάτικη νοστιμιά! | Caruso.gr, Κατσικάκι Φρικασέ, ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΦΡΙΚΑΣΕ ΜΕ ΜΑΡΟΥΛΙ ♦♦ FRICASSE DI CAPRETTO CON LATTUGA, Αρνάκι ή κατσικάκι φρικασέ
ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ Ή ΑΡΝΑΚΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ Έχουμε καταπιαστεί στο παρελθόν με συνταγές σχετικά με κατσικάκι/αρνάκι (βλ. α ρνάκι ή κατσικάκι στη γάστρα με πατάτες[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΌσοι δουν τις φωτογραφίες του χόρτου της σημερινής μου συνταγής θα αναρωτηθούν: «Μα και τ’ αγκάθια τρώνε αυτοί οι κρητικοί;» Απ’ ότι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑν και οι περισσότεροι foodbloggers έχουν ξεκινήσει την ανάρτηση νηστίσιμων συνταγών, εγώ για σήμερα ακόμη θα συνεχίσω με κρέας. Με φαγητό της εποχής, ένα από[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΕίναι λίγο μπελαλίδικο φαγητό αλλά η γεύση του θα σας αποζημιώσει!!! Υλικά για 8-9 μερίδες 2.300 γρ. κατσικάκι ή αρνάκι γάλακτος 1,5 κιλό χόρτα άγρια[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο φρικασέ είναι πρωτίστως ένα ανοιξιάτικο φαγητό που γιορτάζει τα πράσινα αρωματικά της και τα σφριγηλά μαρούλια ή αντίδια μέσα σε μια νόστιμη σάλτσα[...]
Πηγή: caruso.grΣτο γιορτινό τραπέζι των Χριστουγέννων είθισται εκτός από την γαλοπούλα, να υπάρχει και κάποιο χοιρινό ή φρικασέ. Κάθε χρόνο φτιάχνω και κάτι διαφορετικό, αν[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο τραπέζι του μεσημεριού της Μεγάλης Αποκράς (Μεγάλη Αποκρά λέγαμε στην Κρήτη την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς) είναι από τα πλουσιότερα της χρονιάς στην[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠροτάσεις... update 19-2-2015 Επαναφέρω μια χρήσιμη ανάρτηση για το τραπέζι της Αποκριάς , και ελπίζω αύριο να κάνω το ίδιο για το τραπέζι της Καθαράς[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣτη σούβλα, το φούρνο ή την κατσαρόλα ; Μάθετε μικρά μυστικά για να το απολαύσετε σε όλες του τις εκδοχές: στη σούβλα, το φούρνο ή την κατσαρόλα. Tips για[...]
Πηγή: sintayes.grΌταν πρόκειτε να αγοράσουμε αιγοπρόβειο κρέας, το πρώτο πράγμα που επιλέγουμε είναι αν θα πάρουμε ντόπιο ή εισαγόμενο. (Το εισαγόμενο είναι συνήθως φθηνότερο).[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε (για 2 μερίδες): 300 gr συκωταριά από αρνάκι ή κατσικάκι 1 μικρό μαρούλι ή 7-8 φύλλα από ένα μεγάλο 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μικρό ξερό κρεμμύδι 2[...]
Πηγή: dietrecipes.grΤο χρώμα από το φρέσκο αρνί πρέπει να είναι υγρό και με απόχρωση ροζ-καφέ. Το λίπος του πρέπει να είναι στεγνό και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να έχει[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.grΌταν είδα στο blog της Ριρής την συνταγή για το συκώτι με τα καραμελωμένα κρεμμυδάκια , θυμήθηκα μια αντίστοιχη παραδοσιακή κρητική συνταγή που είχα καιρό να[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΕκλεκτά υλικά για ένα καθαρά ανοιξιάτικο πιάτο! Επιστροφή με ένα καθαρά ανοιξιάτικο φαγητό που απολαύσαμε πριν λίγες μέρες. Για τους ασκολύμπρους σας έχω[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΔιεθνής τάση στις κατσαρόλες των μεγαλύτερων σεφ του πλανήτη, τα «δεύτερα» κομμάτια του κρέατος είναι πολύ πιο νόστιμα από ένα φιλέτο και[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr