γαυρος | γαύρος στο φούρνο | γαυρος συνταγες | γαυρος | γαυρος στο φουρνο | συνταγες για γαυρο | κοτοπουλο παρμεζανα | γαυρος ψητος στο φουρνο | gavros | συνταγες με γαυρο | γαυρος συνταγες | γαυρος στο φουρνο σαν τηγανητος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Μακαρονια σουφλε

Πηγή: http://www.sintagespareas.gr/sintages/makaronia-soufle.html

Οδηγιες

Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο ριγκατόνι 1 κουτί κρέμα γάλακτος 250 γρ. τυρί regatto 250 γρ. τυρί edam 250 γρ. κασέρι 1 κουτί ντοματοπελτέ 1 πράσινη πιπεριά 1 σκελίδα σκόρδο Μαïντανό Ελαιόλαδο Αλάτι και πιπέρι Βράζουμε τα μακαρόνια για 3 λεπτά. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και αφού ζεσταθεί, προσθέτουμε τον ντοματοπελτέ. Στη συνέχεια, βάζουμε την πιπεριά, το μαïντανό και το σκόρδο ψιλοκομμένα, αλάτι και πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν και να σε πολύ χαμηλή φωτιά. Σε ένα πυρέξ βάζουμε μία στρώση ριγκατόνι, μετά σάλτσα, τυριά και επαναλαμβάνουμε. Περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, αρχικά στους 250°C για 20 λεπτά και μετά, για 20 ακόμη λεπτά στους 200°C.

Διαβαστε τη συνταγη στο sintagespareas.gr

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το sintagespareas.gr

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία