Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 63 συνταγές
Υλικά 1 κιλό μοσχαράκι γάλακτος σε μερίδες 1 1/2 κιλό κρεμμυδάκια για στιφάδο καθαρισμένα 3/4 της κούπας κόκκινο κρασί 3 κ.σ. κόκκινο ξύδι 2 μεγάλες ώριμες[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr1 1/2 κιλό μοσχαράκι(κτένι σπάλας ή ελιά από μοσχάρι γάλακτος) 3 κιλά κρεμμυδάκια για στιφάδο 1 ποτήρι κρασιού (150 ml) γλυκό κόκκινο 1/4 κούπα τσαγιού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (Σερβίρει 6 ) 1 κιλό μοσχάρι σπάλα κομμένο σε μερίδες 1 κρεμμύδι ψιλλοκομένο 1 φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο 1/2 κιλό κρεμμυδάκια στιφάδου 1 ποτήρι του[...]
Πηγή: sidages.grΜε κολοκυθάκια και φρέσκια ντομάτα… Το στιφάδο θεωρείται –και είναι εδώ που τα λέμε- βαρύ φαγητό. Δεν συνηθίζεται στην κλασική του εκδοχή το[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο στιφάδο θεωρείται - και είναι εδώ που τα λέμε - βαρύ φαγητό. Δεν συνηθίζεται στην κλασική του εκδοχή το καλοκαίρι. Βέβαια, σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας[...]
Πηγή: bostanistas.grΑυτή η συνταγή είναι κάτι ανάμεσα σε βαρύ κοκκινιστό, αφού έχει αρκετά κρεμμύδια, όχι όμως τόσα πολλά, ώστε να το πεις κανονικό στιφάδο. Το αποτέλεσμα είναι[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grMO ΣΧΑΡΙ ΣΤΙΦΑΔΟ ΥΛΙΚΑ - 1 κιλο μοσχαρι (σπαλα) - 1 κι λο κρεμμυδακια μικρα για στιφαδο - 3 κ.σ.βουτηρο - 1/2 ποτηρι ξυδι. - 4 σκελιδες σκόρδο - 1 κουτι[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΟπως είπα και χθες, τραβάω -προσωρινά- γιατί με εμένα ποτέ δεν ξέρεις....χειρόφρενο στα γλυκά, γιατί εξωκοίλαμε....γενικώς και σήμερα έχουμε στιφάδο με[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥΛΙΚΑ Μοσχάρι σε κομμάτια Κρεμμύδια ψιλοκομμένα Κρεμμύδια μικρά ξερά ολόκληρα Πράσινη πιπεριά γλυκιά Κόκκινο κρασί Κονιάκ Μαύρο πιπέρι & χοντρό[...]
Πηγή: megatv.com/cookΛιώνει στο στόμα, πεντανόστιμο και μοσχομυρωδάτο με σάλτσα που θυμίζει κρέμα χάρη στα κρεμμυδάκια που γλασάρουν στο βράσιμο. Μια εύκολη συνταγή για υπέροχο,[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΛιώνει στο στόμα, πεντανόστιμο και μοσχομυρωδάτο με σάλτσα που θυμίζει κρέμα χάρη στα κρεμμυδάκια που γλασάρουν στο βράσιμο. Μια εύκολη συνταγή για υπέροχο,[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΗ συνταγή του μπεφ μπουργκινιόν (boeuf bourguignon, δηλαδή, βοδινό Βουργουνδίας) της Τζούλια Τσάιλντ έχει γίνει γνωστή στην Ελλάδα από το έργο Julie &[...]
Πηγή: caruso.grΤο στιφάδο είναι από μόνο του βαρύ έδεσμα. Να ένας τρόπος για το ελαφρύτερο στιφάδο που φάγατε ποτέ. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μοσχάρι ή βοδινό (φυσικά γίνεται[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κύβους 2 καρότα κομμένα ροδέλες 10-12 μανιταράκια ολόκληρα ή μια κονσέρβα 5-6 κλωνιά σέλινο (ή 1 σέλερι καλύτερα) 2-3[...]
Πηγή: greekmasa.grΑγαπημένο παραδοσιακό κρητικό πιάτο! Το κουνέλι είναι αγαπημένο κρέας των απανταχού κρητικών. Απ’ ότι ξέρω στην Κρήτη καταναλώνουμε τα περισσότερα[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr