γλυκο πορτοκαλι βεφας | γαλοπουλα γεμιστη βεφα | ψαρονεφρι αργυρω μπαρμπαριγου | κεικ μπανανας μπαρμπαριγου | αργυρω λαχανορυζο | γκανταιφι | καριοκες καλλιδης | to kalitero hirino sto fourno
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Παστος γαβρος

Πηγή: http://www.sintagespareas.gr

Οδηγιες

Ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος για να παστώνουμε μικρα ψάρια. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό γαύρο χοντρό 2 χούφτες χοντρό αλάτι 2 κ. σ. ζάχαρη 1 μπουκάλι ξύδι Μετά την ωρίμανση: σπορέλαιο Δάφνη κόκκους πιπεριών διαφορους 4-5 κόκκους μπαχάρι ρίγανη Κα [...]

Διαβαστε ολοκληρη τη συνταγη

Υλικα Συνταγης

  • ζάχαρη
  • ρίγανη
  • σπορέλαιο
  • δάφνες
  • ξύδι
  • εντόσθια
  • γαύρος

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το sintagespareas.gr

Υλικα Συνταγης

  • ζάχαρη
  • ρίγανη
  • σπορέλαιο
  • δάφνες
  • ξύδι
  • εντόσθια
  • γαύρος

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Copyright 2015 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία