Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Υλικά 1 κιλό μοσχάρι σε μερίδες 2 κρεμμύδια τριμμένα 1 φλ. λευκό ξηρό κρασί 2 φλ. σάλτσα ντομάτας 5-6 κόκκους μπαχάρι 1-2 φλ. βραστό νερό 1 ½ κιλό[...]
Πηγή: taxidistisgeuseis.blogspot.gr1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 500γρ. κολοκυθάκια κομμένα σε 4 κομμάτια 2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε μεγάλα κομμάτια 2 καρότα[...]
Πηγή: cooklos.grΠανδαισία χρωμάτων και γεύσης. Τι χρειαζόμαστε: 1 ½ κιλό μοσχάρι 4 πατάτες 3 μελιτζάνες 4 κολοκυθάκια 3 πιπεριές διάφορα χρώματα 2 ποτήρια ψιλοκομμένη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠερίμενα τον καιρό που θα έβρισκα πάλι στην αγορά φρέσκα μικρά κολοκυθάκια για να φτιάξω αυτή την απλή αλλά τόσο νόστιμη συνταγή. Φανταστείτε τρυφερό μοσχάρι[...]
Πηγή: alwayshungry.grΗ σχέση μου με τα μπαχαρικά δεν μπορώ να πω ότι είναι και η καλύτερη, ιδιαίτερα όταν υπάρχει χρήση πολλών μαζί, κάτι δεν μου ταιριάζει. Θέλω ξεκάθαρες γεύσεις[...]
Πηγή: bostanistas.grΣυνηθως μαγειρευεται με μοσχαρι,αλλα στην διατροφη μου το μοσχαρι ειναι πλεον περιορισμενο και ετσι το μαγειρεψα με χοιρινο και μινι κολοκυθακια γιατι σαν[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΣυνηθως μαγειρευεται με μοσχαρι,αλλα στην διατροφη μου το μοσχαρι ειναι πλεον περιορισμενο και ετσι το μαγειρεψα με χοιρινο και μινι κολοκυθακια γιατι σαν[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΤο κρέας συνδυάζεται με λαχανικά στο κρητικό εδεσματολόγιο και το χειμώνα και το καλοκαίρι.Το κόκκινο κρέας του μοσχαριού και του βοδινού συναντάται[...]
Πηγή: cretangastronomy.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΣυνηθως μαγειρευεται με μοσχαρι,αλλα στην διατροφη μου το μοσχαρι ειναι πλεον περιορισμενο και ετσι το μαγειρεψα με χοιρινο και μινι κολοκυθακια γιατι σαν[...]
Πηγή: syntagestisgogos.grΜια φορά το χρόνο, μέσα φθινοπώρου, στο πατρικό μου είχαμε γιορτή. Ήταν η εποχή που έφταναν με διάφορους τρόπους από τη Φλώρινα τέσσερα μεγάλα σακιά: τα[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα!! Η μνήμη της γεύσης λειτουργεί κάποιες φορές με έναν πολύ μυστήριο τρόπο. Μια και μόνον μπουκιά φρικασέ με ταξίδεψε χρόνια πίσω...[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα!! Η μνήμη της γεύσης λειτουργεί κάποιες φορές με έναν πολύ μυστήριο τρόπο. Μια και μόνον μπουκιά φρικασέ με ταξίδεψε χρόνια πίσω...[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr