Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Ο μπακαλιάρος υπήρξε το ψάρι των φτωχών, ειδικά σε ορεινές και απομακρυσμένες περιοχές της μεταπολεμικής Ελλάδας. Εκτός από τη χαμηλή τιμή του, βασικό ρόλο στη διάδωσή του, έπαιξε το ότι ήταν παστός, κι έτσι ήταν εύκολο να μεταφερθεί και να συντηρηθεί εκτός ψυγείου, άρα ήταν και ασφαλές από π [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο faghta-giagias.blogspot.gr