Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Αυτό το βουνό δεσπόζει πάνω από την Καλαμάτα. Την καθορίζει και την κυριαρχεί. Ο Ταϋγετος υψώνει ανάστημα 2.400 μέτρων και χωρίζει τη Μεσσηνία από τη Λακωνία.[...]
Πηγή: tastefull.grΥλικά για 4-5 άτομα 1 ½ κιλό κουνουπίδι φρέσκο ¾ φλιτζ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια σε φετούλες 1 κουτ. σούπας ντοματοπελτέ διαλυμένο σε νερό Λίγο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για 4-5 άτομα 1 ½ κιλό κουνουπίδι φρέσκο ¾ φλιτζ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια σε φετούλες 1 κουτ. σούπας ντοματοπελτέ διαλυμένο σε νερό Λίγο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο κουνουπίδι είναι ένα εξαιρετικό χειμωνιάτικο λαχανικό. Η μυρωδιά του όμως, όταν το βράζουμε, μας απωθεί! Γι΄αυτό έχω δοκιμάσει διάφορους τρόπους[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου στο Chef στον αέρα δύο διακεκριμένοι Chefs αποθεώνουν το κουνουπίδι! Ο Executive Chef του ξενοδοχείου Hilton Γιάννης Μανίκης φτιάχνει[...]
Στην ανταγωνίστρια(!) πόλη της πατρίδας μου(Κυπαρισσίας), τα Φιλιατρά, φτιάχνουν αυτό τον περίεργο συνδυασμό λεμονάτου κατσαρόλας με γαρύφαλλο. Ο οποίος,[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΌταν άρχισα να μαγειρεύω, νέα νοικοκυρά, άπειρη και άμαθη, ήθελα να καταπλήξω το σύμπαν με τις μαγειρικές μου ικανότητες. Διάβαζα με πάθος το βιβλίο της[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜου αρέσει πολύ η λέξη “καπαμάς” γιατί είναι εντελώς vintage. Στο σπίτι πάντα το λέγαμε κοκκινιστό το φαγητό με ντομάτα, αλλά οι γιαγιάδες[...]
Πηγή: foodjunkie.euΣημείωση: Πρόκειται για ένα χρονογράφημα του Κώστα Βάρναλη που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Πρωία ανήμερα τα Χριστούγεννα του 1943, την πιο άγρια και δύσκολη[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr