σουτζουκακια σμυρνεικα δρισκας | μερεντα ντουκαν | λουκανικοπιτα αργυρως | γλυκο ψυγειου με πτιμπερ | τουρτα παγωτο σπιτικη | ντιπ γιαουρτιου με δυοσμο | ντολμαδες με κιμα αργυρω | κεικ cook time
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Σαλατες, Ορεκτικα

Βρέθηκαν 13 συνταγές

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Γεύσεις Καλαμάτας, που δεν πρέπει να χάσετε!

Αυτό το βουνό δεσπόζει πάνω από την Καλαμάτα. Την καθορίζει και την κυριαρχεί. Ο Ταϋγετος υψώνει ανάστημα 2.400 μέτρων και χωρίζει τη Μεσσηνία από τη Λακωνία.[...]

Πηγή: tastefull.gr
Kουνουπίδι καπαμά

Υλικά για 4-5 άτομα 1 ½ κιλό κουνουπίδι φρέσκο ¾ φλιτζ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια σε φετούλες 1 κουτ. σούπας ντοματοπελτέ διαλυμένο σε νερό Λίγο[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Kουνουπίδι καπαμά

Υλικά για 4-5 άτομα 1 ½ κιλό κουνουπίδι φρέσκο ¾ φλιτζ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια σε φετούλες 1 κουτ. σούπας ντοματοπελτέ διαλυμένο σε νερό Λίγο[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Curry με Πατάτες και Κουνουπίδι - Potato and[...]

Το κουνουπίδι είναι ένα εξαιρετικό χειμωνιάτικο λαχανικό. Η μυρωδιά του όμως, όταν το βράζουμε, μας απωθεί! Γι΄αυτό έχω δοκιμάσει διάφορους τρόπους[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Chef στον αέρα 29/10/2012

Τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου στο Chef στον αέρα δύο διακεκριμένοι Chefs αποθεώνουν το κουνουπίδι! Ο Executive Chef του ξενοδοχείου Hilton Γιάννης Μανίκης φτιάχνει[...]

λεμονάτο κατσαρόλας, γουρουνάκι και Φιλιατρινό!

Στην ανταγωνίστρια(!) πόλη της πατρίδας μου(Κυπαρισσίας), τα Φιλιατρά, φτιάχνουν αυτό τον περίεργο συνδυασμό λεμονάτου κατσαρόλας με γαρύφαλλο. Ο οποίος,[...]

Πηγή: cookthebook.blogspot.gr
Οι συνταγές της γιαγιάς μου

Όταν άρχισα να μαγειρεύω, νέα νοικοκυρά, άπειρη και άμαθη, ήθελα να καταπλήξω το σύμπαν με τις μαγειρικές μου ικανότητες. Διάβαζα με πάθος το βιβλίο της[...]

Πηγή: cookthebook.blogspot.gr
Κοτόπουλο καπαμάς (κοκκινιστό) με κολοκυθάκια

Μου αρέσει πολύ η λέξη “καπαμάς” γιατί είναι εντελώς vintage. Στο σπίτι πάντα το λέγαμε κοκκινιστό το φαγητό με ντομάτα, αλλά οι γιαγιάδες[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
Μια Παλιά Χριστουγεννιάτικη Ιστορία του Κώστα[...]

Σημείωση: Πρόκειται για ένα χρονογράφημα του Κώστα Βάρναλη που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Πρωία ανήμερα τα Χριστούγεννα του 1943, την πιο άγρια και δύσκολη[...]

Πηγή: cookthebook.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy