Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 4 συνταγές
Ποιος να μου το έλεγε, πως θα ερχόταν η μέρα που θα έφτιαχνα μπιφτέκια από μαυρομάτικα φασόλια και θα μου άρεσαν τόσο πολύ! Τα μαυρομάτικα φασόλια δεν είναι[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΓια τα μπιφτέκια: 1 κουτί έτοιμα κόκκινα φασόλια σε κονσέρβα (1,5 φλ.nescafe) 1 φέτα ψωμί ολικής 6 κ.σούπας βρώμη 1 μικρό κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο Λίγο λάδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦαστ φουντ – η μάστιγα των τελευταίων δεκαετιών και του κακοποιημένου φαγητού με πρώτο συνώνυμό της το μπέργκερ. Και φυσικά δεν είναι το όνομα αυτό καθεαυτό[...]
Πηγή: pandespani.comΟι μαγειρικές νοστιμιές ενίοτε προκύπτουν σε καταστάσεις οξύμωρες, όταν κρατάς έτοιμο, σχεδόν στο χέρι το πιρούνι για να φας, χωρίς όμως να θες και πολύ να[...]
Πηγή: pandespani.comΟμολογώ πως αν και λάτρης της gourmet κουζίνας, δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα καλό μπέργκερ μια στις τόσες (πάντα όμως, χωρίς ψωμί). Ως ανήσυχο πνεύμα που του[...]
Πηγή: pandespani.comΤελικά, το νοστιμότερο μπέργκερ δεν είναι από μοσχάρι. Δοκιμάστε την ευφάνταστη veggie εκδοχή με ανοιξιάτικα λαχανικά που μας προτείνει ο σεφ και θα μας[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΈνα surprise fast food, όπου ο κιμάς αντικαθίσταται από τόνο και η κλασική αμερικανιά της κέτσαπ υποχωρεί μπροστά σε μια ανατολίτικη μουστάρδα με σόγια. Υλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΈνα surprise fast food, όπου ο κιμάς αντικαθίσταται από τόνο και η κλασική αμερικανιά της κέτσαπ υποχωρεί μπροστά σε μια ανατολίτικη μουστάρδα με σόγια. [...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο μενού της εβδομάδας 16/09 έως 22/09, βασισμένο στη Μεσογειακή διατροφή, ώστε να πάψεις να αναρωτιέσαι τι θα μαγειρέψεις αύριο! Πατώντας πάνω στην κάθε[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΗ ιδέα του βετζετέριαν μπέργκερ, βλέποντάς το ως εξέλιξη του κεφτέ λαχανικών ή οσπρίων ή συνδυασμού τους, είναι πολύ παλιά σε Ευρώπη και Ασία. Η ινδική[...]
Πηγή: pandespani.comΠριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]
Πηγή: pandespani.comγια τα μπιφτέκια 500γρ. κιμάς ανάμεικτος (χοιρινός και μοσχαρίσιος) 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη ½ φλιτζ. φρυγανιά τριμμένη 1 αυγό 3 κ.σ.[...]
Πηγή: cooklos.grΠριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]
Πηγή: pandespani.comΠριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]
Πηγή: pandespani.comγια τα μπιφτέκια 500γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 3 κ.σ. ελαιόλαδο και επιπλέον για άλειμμα 1 αυγό 2 κ.σ. κοφτές φρυγανιά τριμμένη ½ κ.γ. πιπέρι καγιεν λίγο αλάτι για[...]
Πηγή: cooklos.grγια τα μπιφτέκια 500γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 40ml ελαιόλαδο 1 αυγό 1 σφηνοπότηρο γάλα 1 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη ½ κ.γ. πιπέρι καγιέν 1 κ.γ.[...]
Πηγή: cooklos.grΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΜΑ 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος από ελιά ή λάπα 100 γρ. κιμάς χοιρινός 4 κομμάτια Φέτα Παρνασσού (40 γρ. το κάθε ένα) 4 μισές φέτες τομάτας 1 κ.γ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 ψωμάκια για hamburger κομμένα στη μέση 250 γρ. μοσχαρίσιο κιμά μια φορά περασμένο από τη μηχανή αλέσεως αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι ελαιόλαδο 2 φέτες[...]
Πηγή: mamapeinao.grΤο χάμπουργκερ είναι ένα καλό παράδειγμα -όχι το μοναδικό- για να δει κανείς, αν και απλοϊκά ως ένα βαθμό, την παγκοσμιοποίηση μέσα από το φαγητό. Έχει παλιά[...]
Πηγή: pandespani.com