μπριζολες μοσχαρισια | ντοματόρυζο με καροτο | οι καλυτερες τηγανιτες πατατες | σηνταγη για κεμπαπ | σιζαρ σως συνταγη | μπουτι κατσικι φρκασε | μαλακα μπισκοτα βουτυρου | ζυμωμα ψωμιου σε αρτοπαρασκευαστη
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Μαρεγκα

Πηγή: http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=464&Itemid=44

Οδηγιες

Υλικά: 4 ασπράδια αυγών 1 σταγόνα λεμόνι Τρόπος παρασκευής Σε ένα μπώλ στεγνό βάζετε τα ασπράδια με το λεμόνι Χτυπάτε με το μίξερ ή με σύρμα μέχρι να γίνει μία σφικτή παχύρευστη κρέμα

Διαβαστε ολοκληρη τη συνταγη

Υλικα Συνταγης

  • λεμόνι
  • αυγό

Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΝαι
  • ΝηστίσιμαΟχι
  • Με φρούταΝαι

Ειδος γλυκου

  • Σιροπιαστό Οχι
  • Τούρτα Οχι
  • Παγωτό Οχι
  • Κέικ Οχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekmasa.gr

Υλικα Συνταγης

  • λεμόνι
  • αυγό

Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία