γαυρος | γαύρος στο φούρνο | γαυρος συνταγες | γαυρος | γαυρος στο φουρνο | συνταγες για γαυρο | κοτοπουλο παρμεζανα | γαυρος ψητος στο φουρνο | gavros | συνταγες με γαυρο | γαυρος συνταγες | γαυρος στο φουρνο σαν τηγανητος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Τηγανιτο Χταποδι

Πηγή: http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=184&Itemid=44

Οδηγιες

Υλικά: (για 6 άτομα) 1 κιλό χταπόδι 1 φλιτζάνι τσ. ελαιόλαδο ελάχιστο πιπέρι ελάχιστη ρίγανη 11/2 φλιτζάνια τσ. κρασί κόκκινο Τρόπος παρασκευής Καθαρίζετε το χταπόδι, το πλένετε και το κόβετε σε μικρά κομμάτια. Το βάζετε σε ένα βαθύ τηγάνι σκέτο(χωρίς νερό), γιατί ψήνεται με το δικό του νερό. Σκεπάζετε με ένα καπάκι και σιγοψήνετε για 40 λεπτά. Τέλος ρίχνετε το ελαιόλαδο, το αφήνετε να ψηθεί για ακόμη 20 λεπτά και το σβήνετε με το κρασί. Σκεπάζετε και βράζετε για 15 λεπτά ώστε να πήξει η σάλτσα.

Διαβαστε τη συνταγη στο greekmasa.gr

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekmasa.gr

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία