γαυρος | γαύρος στο φούρνο | γαυρος συνταγες | γαυρος | γαυρος στο φουρνο | συνταγες για γαυρο | κοτοπουλο παρμεζανα | γαυρος ψητος στο φουρνο | gavros | συνταγες με γαυρο | γαυρος συνταγες | συνταγες γαυρος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Χοιρινες μπριζολες κοκκινιστες φουρνου

Πηγή: http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2710&Itemid=49

Οδηγιες

Μοιάζουν πολύ με την χοιρινή τηγανιά, την πηλιορείτικη από την Πορταριά Υλικά 4 Σπαλομπριζολες λαιμού χοιρινές ½ κουτί ψιλοκομμένη ντομάτα 4 φέτες ντομάτας λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο « πιπεριά πράσινη « Αλάτι - πιπέρι και σκόνη κάρυ Λάδι μισό ποτήρι νερού 4 φέτες τυρί ρεγγάτο ή του τόστ ή τσένταρ 2 ποτήρια νερό Εκτέλεση Στο ταψάκι το λαδωμένο στρώνω τις μπριζολίτσες και τις έχω αλατοπιπερώσει από πριν, έριξα και το κάρυ, τις περιχύνω με τις ψιλοκομμένες ντομάτες και τα άλλα λαχανικά παντού και πάνω στην κάθε μια , επιπλέον, βάζω τις φέτες της ντομάτας ρίχνω και το νερό και τα ψήνω στους 180ο Κελσίου επί 2 ώρες . Λίγο πριν σβήσω τον φούρνο βάζω επάνω σε κάθε μπριζολίτσα από ένα τετράγωνο κομμάτι τυρί του τοστ. Σβήνω τον φούρνο και το τυρί λιώνει σιγά σιγά , έχοντας παράλληλα το φαγητό μείνει με την σάλτσα του. Σερβίρεται με πουρέ . Μ μμμ … !!!!θαύμα ! Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 6903 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Διαβαστε τη συνταγη στο greekmasa.gr

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekmasa.gr

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία