Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Υλικά (για μια βάση τάρτας διαμέτρου 28 έως 32 εκ.): 200 γρ. αλεύρι τύπου 55 (ή για όλες τις χρήσεις) 40 ml νερό παγωμένο 1 κρόκος αυγού 100 γρ. βούτυρο Σε περίπτωση που η ζύμη θα χρησιμοποιηθεί για γλυκιά τάρτα, επιπλέον: 20 γρ ζάχαρη Περίπου 40 γρ. αλεύρι για το άνοιγμα του φύ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο greekmasa.gr