γαυρος | γαύρος στο φούρνο | γαυρος συνταγες | γαυρος | γαυρος στο φουρνο | συνταγες για γαυρο | κοτοπουλο παρμεζανα | συνταγες για γαυρο | γαυρος ψητος στο φουρνο | gavros | συνταγες με γαυρο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Dukan PP - Σουπιες κοκκινιστες

Πηγή: http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=6179&Itemid=49

Οδηγιες

Υλικά : 1 συσκευασία σουπιές κατεψυγμένες (περίπου 700 γραμ.)  1 κ.σ. μαγειρική σόδα  1 κρεμμύδι ξερό μεγάλο ή 2 μικρά 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 μεσαίες ντομάτες φρέσκιες ή κονκασέ (χωρίς ζάχαρη) αντίστοιχης ποσότητας 2 σκελίδες σκόρδο 2 φύλλα δάφνης 1/3 ποτήρι κρασιού λευκό κρασί λίγο μαϊδανό (προαιρετικά) αλάτι - πιπέρι - άλλα μπαχαρικά  Εκτέλεση Πλένουμε καλά τις σουπιές και σε ένα μπολ τις ανακατεύουμε με τη σόδα. τις αφήνουμε έτσι για 5 λεπτά.  Κόβουμε το ξερό κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε με λίγο νερό στην κατσαρόλα μέχρι να πάρει ελαφρύ χρώμα. Προσθέτουμε το σκόρδο και ψιλοκομμένο το φρέσκο κρεμμυδάκι και αφήνουμε να μαραθεί. Ξεπλένουμε τις σουπιές από τη σόδα και τις προσθέτουμε στην κατσαρόλα. Σβήνουμε με το κρασί και ανακατεύουμε ελαφρά. Περιμένουμε να πιεί το κρασί για 2-3 λεπτά.  Προσθέτουμε ντομάτα, δάφνη, αλάτι πιπέρι και όποιο άλλο μπαχαρικό θέλουμε και αφήνουμε να βράσει για 30 - 40 λεπτά. 5 λεπτά πριν το βγάλουμε από τη φωτιά μπορούμε να προσθέσουμε λίγο ψιλοκομμένο μαϊδανό. Το κρασί επιτρέπεται μόνο στη μαγειρική και είναι στα περιορισμένα. Στις μέρες ΡΡ η φρέσκια ντομάτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο μαγείρεμα, αλλά όχι να φαγωθεί ξεχωριστά σαν λαχανικό. Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 1341 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Διαβαστε τη συνταγη στο greekmasa.gr

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekmasa.gr


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία