banoffee | banoffee συνταγή | black forest συνταγή | μπανοφι αργυρω | μπανοφι γλυκο αργυρω | banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | γλυκο με μπανανα και ζαχαρουχο | banoffee αργυρω | banoffee pie συνταγη
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Σπανε τα αυγα στο βρασιμο;

Πηγή: http://www.gastronomos.gr/

Οδηγιες

Προτού βράσουμε αυγά, τα βγάζουμε από το ψυγείο και τα αφήνουμε για τουλάχιστον 30 λεπτά ώστε να αποκτήσουν θερμοκρασία δωματίου. Αν μάλιστα στάξουμε μερικές σταγόνες ξίδι στο νερό στο οποίο θα τα βράσουμε, μειώνουμε κατά πολύ την πιθανότητα να ραγίσουν ή να σπάσουν.

Διαβαστε τη συνταγη στο gastronomos.gr

Υλικα Συνταγης

  • αυγό
  • ξύδι

Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΝαι
  • ΝηστίσιμαΟχι
  • Με κρέαςΝαι
  • Με θαλασσινάΝαι
  • Με φρούταΝαι
  • Με όσπριαΝαι
  • Με ζυμαρικάΝαι
  • Με χορταρικάΝαι
  • VeganΟχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το gastronomos.gr

Υλικα Συνταγης

  • αυγό
  • ξύδι

Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο


Copyright 2018 ® - Επικοινωνία