Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Όταν η γιαγιά μου φοβόταν ότι το κρέας ήταν σκληρό, για να είναι σίγουρη για το αποτέλεσμα, το έφτιαχνε συνήθως στη γάστρα, ώστε να ψηθεί στα ζουμιά του και να μαλακώσει. Και βέβαια είναι ιδανική μέθοδος, όταν δεν έχουμε χρόνο να είμαστε συνέχεια πάνω από το ταψί. Μπριζόλες χοιρινές σ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο faghta-giagias.blogspot.gr