Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 82 συνταγές
Μαρέγκα (Marengata) το Παγωτό των Παιδικών Αναμνήσεων! Υπέροχο, Γρήγορο παγωτό που όλοι έχουμε λατρέψει με Σοκολατένια βάση, Τραγανή Μαρέγκα και Βελούδινο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤόσο εύκολη και τόσο νόστιμη τούρτα παγωτό μαζί, γίνεται. Η Βάση είναι με την αγαπημένη συνταγή όλων μας, το μωσαϊκό. Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Τούρτες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΓια 4-6 άτομα Για τις βάφλες 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 αυγά 1 1/2 φλιτζάνι ζεστό γάλα 4 κουταλιές του γλυκού μπέικιν πάουντερ 1/3 φλιτζάνια[...]
Πηγή: sidagi.grΤην αδυναμία που έχω στα παγωτά την έχετε σίγουρα ήδη αντιληφθεί! Μου αρέσει να εμπλουτίζω τα παγωτά που φτιάχνω με διάφορα υλικά, από ξερά ή φρέσκα φρούτα,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr1 λίτρο γάλα 3,5 % 10 κρόκοι αυγών 250 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 2 πρέζες αλάτι 90 γρ. κρέμα γάλακτος 100 γρ. ποτό amaretto Για το σερβίρισμα 2 κ.σ. σιρόπι[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΔεν έχω πιο καλοκαιρινό σε γεύση...Σαλάμι, το αγαπημένο μου παιδικό γλυκό, όπου το παγωτό βανίλια το αγκαλιάζει τρυφερά και πάντα παγωμένα...ο ουρανίσκος[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr1 δόση brownies 1 δόση παγωτό βανίλια 100 γρ. τριμμένη κουβερτούρα ή χρωματιστή τρούφα (προαιρετικά) σιρόπι σοκολάτας/καραμέλας/βύσσινο ή ακόμα και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ Μεσόγειος! Μια θάλασσα τόσο υπέροχη όσο και πονεμένη! Μια θάλασσα που χάρισε το όνομά της σε μια διάσημη, πια, διατροφή... τόσο για τα υγιεινά και νόστιμα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΦΡΑΝΤΖΙΠΑΝ ΚΑΙ ΒΥΣΣΙΝΑ Υπέροχη τάρτα με πλούσια κρέμα φραντζιπάν (με αμύγδαλα και βούτυρο) και κομπόστα βύσσινο! Τα γλυκόξινα βύσσινα "σπάνε"[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣήμερα έχω τα γενέθλιά μου και σας στέλλω αυτές τις συνταγές να τις φτιάξετε, πηγαίνουν με το σάμαλι το πολίτικο, και να τις δοκιμάσετε στην υγειά μου [...]
Πηγή: greekmasa.grΜια γλυκιά “μελαχρινή” που θα σας ξετρελάνει! Ζουμερή και αφράτη με καρύδια από πάνω μέχρι κάτω. Θα αφήσω τις φωτογραφίες να σας ξελογιάσουν αλλά δεν μπορώ[...]
Πηγή: magiacook.gr