Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Με καφκιά και με μουρτάρι, η αλιάδα έχει χάρη!!! Οπου καφκιά είναι το πέτρινο γουδί και μουρτάρι το γνωστό σε όλους μας ξύλινο γουδοχέρι! Και είναι τόσο[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΧρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος: 10 λεπτά Υλικά για 4-5 μερίδες: 1- 1,5 κιλό μπακαλιάρος παστός 330 γρ. μπύρα 250 γρ. αλεύρι 1 πρέζα αλάτι 1[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.gr300 ml μπύρα παγωμένη 1 φλιτζάνι ηλιέλαιο 500 γρ. φιλέτο μπακαλιάρου 1/4 φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 φλιτζ. μαγιονέζα 2 κ.σ. sriracha 1 λεμόνι[...]
Πηγή: mamapeinao.grΗ ιδέα ξεκίνησε απ’ το να καταγράψω την κλασική συνταγή της μάνας μου για μπακαλιαρομπουκιές που απολαμβάνω τα τελευταία 50 χρόνια, ενόψει 25ης Μαρτίου και με[...]
Πηγή: caruso.grΗ ιδέα ξεκίνησε απ’ το να καταγράψω την κλασική συνταγή της μάνας μου για μπουκιές κροκέτες μπακαλιάρου που απολαμβάνω τα τελευταία 50 χρόνια, ενόψει 25ης[...]
Πηγή: pandespani.comΒήμα 1ο: Καλό ξέπλυμα Ξεπλένουμε το μπακαλιάρο καλά και απομακρύνουμε τρίβοντάς τον με τα χέρια το αλάτι με το οποίο είναι καλυμμένος. Στη συνέχεια τον[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΟ σολομός έχει γίνει απ’ τις πιο δημοφιλείς επιλογές στη νέα αστική κουζίνα μας τις τελευταίες δεκαετίες, για πολλούς λόγους που σίγουρα περιλαμβάνουν τις[...]
Πηγή: caruso.gr