Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΜπιφτεκάκια γαλοπούλας με σάλτσα γιαουρτιού Υλικά 750 γρ. κιμάς από φιλέτο γαλοπούλας 2 ξερά κρεμμύδια 4 κ.σ. ψιλοκομμένος μαϊντανός 4 φέτες πολύσπορο ψωμί[...]
Πηγή: greekouzina.grΥλικά Κιμάς γαλοπούλας 600 γρ Κρεμμύδια 2 μέτρια Σκόρδο 1 σκελίδα Αυγά 2 Φρυγανιά τριμμένη 100 γρ Μπέικον 3 φέτες Μουστάρδα 1 κουταλιά της σούπας Φρέσκος[...]
Πηγή: chefoulis.grΧρόνος Εκτέλεσης: 60-70 λεπτά Υλικά για τα μπιφτέκια: 500 γρ. κιμάς γαλοπούλας ή κοτόπουλου 4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο και ψημένο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΤι είναι το έμμεσο ψήσιμο; Να προτιμήσουμε μαρινάδα ή καρύκευμα; Ποιές είναι οι σωστές θερμοκρασίες για κάθε τύπο κρέατος; Τι πρέπει να προσέχουμε όταν ψήνουμε[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο μενού στο bbq μπορεί να είναι υγιεινό, γευστικό και προσεγμένο, αλλά πάντα υπάρχουν περιθώρια τελειοποίησης. Διαβάστε όμως, 10 συμβουλές για να[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr