Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Οδηγιες
Υλικά 110-120 γρ. γραβιέρα ή κεφαλογραβιέρα λίγο αλεύρι λάδι για το τηγάνισμα Εκτέλεση Η φέτα του τυριού καλό είναι να έχει πάχος τουλάχιστον 1,5 εκ. Την περνάτε γρήγορα από κρύον νερό κι απ' τις δυο πλευρές και στη συνέχεια την αλευρώνετε καλά. Τινάζετε ελαφρά να φύγει το περ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο icookgreek.com
Υλικα Συνταγης
- γραβιέρα
- αλεύρι
- κεφαλογραβιέρα
Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο
Κατηγοριες
- ΧορτοφαγικάΝαι
- ΝηστίσιμαΟχι
- Με κρέαςΟχι
- Με θαλασσινάΟχι
- Με φρούταΟχι
- Με όσπριαΟχι
- Με ζυμαρικάΟχι
- Με χορταρικάΟχι
- VeganΟχι
Διαβάστε όλες τις συνταγές από το icookgreek.com
Υλικα Συνταγης
- γραβιέρα
- αλεύρι
- κεφαλογραβιέρα
Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο
Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. |
FAQ |
Privacy