Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Αν δεν έχετε ακούσει για το μπερ κλαριφιέ (διαυγές βούτυρο) ή το μπερ νουαζέτ (βούτυρο φουντουκί) δεν είστε μόνοι και μην νιώθετε άσχετοι με τα περί μαγειρικής και γαστρονομίας. Ούτε εγώ είχα ακούσει γι’ αυτά μέχρι πρόσφατα και ομολογώ ότι δεν ένιωσα ενοχικά ως προς το επίπεδο βασικών γαστρονομ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο caruso.gr