Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Είναι το παραδοσιακό γλυκό του Ελληνικού Φθινοπώρου, όταν ο τρύγος των αμπελιών είναι στο φόρτε του κι οι άνθρωποι της υπαίθρου επιδίδονται ομαδικά, μικροί,[...]
Πηγή: kitchenstori.esΓλυκά/ Κουλουράκια/ Νηστίσιμα Κουλουράκια μαμάς vs Κουλουράκια σχολείου = 3 – 0 χάρη στα σημερινά κουλουράκια κανέλας! Γενικά δεν έχω παράπονο. Η Σοφία δε μας[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΣυνεχίζω το σεντονάτο ποστ που ξεκίνησα με τη μουσταλευριά . Κατ’ αρχήν, να εξηγήσω τη διαφορά μούστου από πετιμέζι γιατί κι εγώ πάντα είχα ένα μπέρδεμα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜούστος είναι ο χυμός που παίρνουμε όταν στύψουμε και λιώσουμε τα σταφύλια. Πετιμέζι είναι ο παχύρρευστος, συμπυκνωμένος χυμός με ωραία γλυκιά και ελαφρώς ξινή[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grμούστος στάχτη Εκτέλεση Βάζουμε το μούστο σε κατσαρόλα και προσθέτουμε 1 κ.σ. στάχτη από καθαρό ξύλο –όχι κάρβουνα!–, ή 1 κ.σ. ασπριά (ασπρόχωμα). Έτσι[...]
Πηγή: argiro.grΒάζουμε το μούστο σε κατσαρόλα και προσθέτουμε 1 κ.σ. στάχτη από καθαρό ξύλο –όχι κάρβουνα!–, ή 1 κ.σ. ασπριά (ασπρόχωμα). Έτσι[...]
Πηγή: argiro.grΤροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΘέλετε να σας πω τι κάναμε τα σταφυλάκια από την κληματαριά μας ??? Τα μαζέψαμε όλα από τον φράχτη που είχε κλαδώσει το συγκεκριμένο κλίμα και όπως βλέπετε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΧωρίς ζάχαρη, με αλεύρι ολικής , με φυσική γλύκα και καθόλου κόπο!΄ Ένα μπουκάλι "κομμένος" μούστος είχε παραμείνει στην κατάψυξη από πέρυσι, περιμένοντας[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚαλημέρα και καλό μήνα! Ο Δεκέμβριος είναι ένας απαιτητικός μήνας με νηστεία και πολλές δουλειές και ετοιμασίες για τα Χριστούγεννα, βάλτε μαζί και το κρύο των[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr