Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
H καλύτερη ώρα της φλάσκας μελιντζάνας. Δεν τολμώ να ονομάσω το σημερινό μας φαγητό χιουνκιάρ μπεγιεντί - ενώ περί αυτού πάνω-κάτω πρόκειται - , διότι σε ένα καθοριστικό σημείο παραλλάσσω την παραδοσιακή ετοιμασία του. Δεν κατάλαβα, λοιπόν, ποτέ για ποιo λόγο η λιωμένη ψίχα της μελιντζάνας πρέ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο bostanistas.gr