Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Ένα παραδοσιακό γλυκό του κουταλιού, που μπορεί να γίνει κίτρινο ή κόκκινο, ανάλογα πως μας αρέσει. Αν το θέλουμε κίτρινο και μαλακό, το φτιάχνουμε σύμφωνα με τις οδηγίες παρακάτω. Αν το προτιμάμε κόκκινο και μαστιχωτό, διπλασιάζουμε το νερό και το βράζουμε μισοσκεπασμένο, σε χαμηλή φωτιά [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο faghta-giagias.blogspot.gr