Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Τα μπισκότα έχουν αυτή την εμφάνιση στο τέλος, γιατί τα περνάμε πρώτα από ζάχαρη και μετά από άχνη, έτσι όσο φουσκώνουν ραγίζουν. "Ραγισμένα" μπισκότα σοκολάτας Υλικά: 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1/4 κ.γ. κανέλα 2 αυγά 200 γρ. αλεύρι 100 γρ. καστανή ζ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο syntageseva.blogspot.gr