Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Από την κ. Τόνια Παλαμίδη, μελισσοκόμο από την Κάρυστο Είμαι παλι εδω για να μιλήσουμε για την επόμενη ποικιλία μελιού το ΚΙΣΟΥΡΙ η ΡΕΙΚΙ. Το ρείκι (Erica manipuliflora) είναι φρυγανώδης θάμνος με πλούσια ανθοφορία το φθινόπωρο. Τα άνθη του είναι πολλά, μικρά, κωδωνοειδή, ρόδινα σε μακριές [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο gefseis-evias.blogspot.gr