Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Πλένουμε περίπου 2 κιλά σύκα, ώριμα. Καθαρίζουμε και πετάμε τα κοτσάνια και τυχόν σκληρά σημεία, χωρίς να αφαιρέσουμε την φλούδα. Βράζουμε τα σύκα σε μέτρια φωτιά με 3 ποτήρια νερό, για περίπου 40 λεπτά, να μαλακώσουν καλά. Περνάμε τα σύκα από το multi, να λυώσουν και τα ξαναβάζουμε στην κατ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο teleialysh.blogspot.gr