Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Χρόνος Εκτέλεσης: 20-25 λεπτά Υλικά: 150 γρ. χοιρινή σπάλα σε λεπτές μπουκίτσες 100 γρ. σαλάτα ανάμεικτη 1 κ. γλ. μείγμα μπαχαρικών για χοιρινό (μουστάρδα,[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΤο γλυκόξινο χοιρινό είναι μια συνταγή για τους τολμηρούς και τους εκλεκτούς της γεύσης. Αυτό δεν σημαίνει ότι όσοι τρώνε μόνο παραδοσιακά φαγητά δεν έχουν[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΗ μαμά Χρύσα προτείνει: Το γλυκόξινο χοιρινό είναι μια συνταγή για τους τολμηρούς και τους εκλεκτούς της γεύσης. Αυτό δεν σημαίνει ότι όσοι τρώνε μόνο[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤο χοιρινό κότσι είναι ο κλασικός μεζές καλής μπύρας στις γερμανικές μπυραρίες, γνωστό ως schweinshaxe και ιδιαίτερα δημοφιλές και στα ελληνικά σπίτια ως[...]
Πηγή: caruso.grΤι χρειαζόμαστε: 275γρ ρυζι 1 1/2 ζεστο νερο 1 1/2 κοκκινη πιπερια 1 πρασινη πιπερια 250γρ βρασμενο χοιρινο 225γρ.ανανας στραγγισμενος και ψιλοκομμενος[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ ΕΥΚΟΛΗ: Αναμιγνύουμε 1 μέρος κέτσαπ, 1 μέρος ξύδι και 1 μέρος μέλι. Δεν χρειάζεται βράσιμο. Μπορούμε να ρυθμίσουμε την δοσολογία σύμφωνα με τις[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΗ ΕΥΚΟΛΗ: Αναμιγνύουμε 1 μέρος κέτσαπ, 1 μέρος ξύδι και 1 μέρος μέλι. Δεν χρειάζεται βράσιμο. Μπορούμε να ρυθμίσουμε την δοσολογία σύμφωνα με τις[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΗ γλυκόξινη σάλτσα είναι μια εξωτική λύση για όσους βαρέθηκαν να τρώνε το κρέας με τον ίδιο τρόπο. Εκτός απ' το χοιρινό και το κοτόπουλο, ταιριάζει και με το[...]
Πηγή: el-findawaybyjwp.blogspot.grΑγαπημένο θέμα του ελληνικού τραπεζιού στο σπίτι ή στην έξοδο για φαγητό, οι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΑυθεντική, ελληνική, χοιρινή τηγανιά Ένα μίνιμαλ πιάτο με το πιο βασικό στον τόπο κρέας, το οποίο τηγανίζεται στο δικό του λίπος, εξ ου και το όνομά του.[...]
Πηγή: pandespani.comΑν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε ορισµένα υλικά, που[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜΑΘΗΜΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ , Α ν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΞεκινάει το καλοκαιράκι σιγά σιγά και οι ψησταριές θα πάρουν φωτιά στις αυλές, στα μπαλκόνια και στις παραλίες. Το μυστικό κάθε καλοφαγά αλλά και του κάθε[...]
Πηγή: sesoyla.grΓια άλλη μια φορά σήμερα, θα ταξιδέψουμε μαζί νοητά στην Κορέα για να φάμε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά φαγητά της κουζίνας της, το bulgogi. To bulgogi είναι[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 24/12/2016 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Χοιρινά μελωμένα κότσια στη λαδόκολα Μια εύκολη συνταγή για ένα υπέροχο, εύκολο και[...]
Πηγή: sintayes.gr