γαυρος | γαύρος στο φούρνο | γαυρος συνταγες | μαυροματικα σαλατα | μαυροματικα | γαυρος στο φουρνο | συνταγες για γαυρο | κοτοπουλο παρμεζανα | γαυρος ψητος στο φουρνο | gavros | συνταγες με γαυρο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κατσικι φρικασε

Πηγή: http://www.chefoulis.gr/%ce%ba%ce%b1%cf%84%cf%83%ce%af%ce%ba%ce%b9-%cf%86%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b1%cf%83%ce%ad/

Οδηγιες

Υλικά Κατσίκι γάλακτος 1 κιλό Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζανι τσαγιού Μαρούλια 2 ψιλοκομμένα Άνιθο 1/2 ματσάκι (ψιλοκομμένο) Κρεμμυδάκια φρέσκα 10 ψιλοκομμένα Αυγό 1 Λεμόνι 1/2 φλυτζάνι Αλάτι - πιπέρι Ρύζι καρολίνα 1 - 2 κουταλιές (αν θέλουμε) Οδηγίες Πλένουμε το κρέας και το κόβουμε σε μερίδες. Βάζουμε σε κατσαρόλα το λάδι και το κρέας και το σοτάρουμε. Προσθέτουμε 1 φλυτζάνι νερό, αλάτι, πιπέρι και το σιγοβράζουμε. Καθαρίζουμε και πλένουμε τα μαρούλια και τα κρεμμυδάκια. Τα ψιλοκόβουμε, τα ζεματάμε σε μια κατσαρόλα και τα στραγγίζουμε. Τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα με το κρέας, ρίχνουμε τον ψιλοκομμένο άνιθο, αλάτι, πιπέρι και λίγο νερό, αφήνουμε να ψηθούν μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Χτυπάμε το αυγό σε ένα μπολ, ρίχνουμε τον χυμό λεμονιού και λίγο  ζωμό από το φαγητό πάντα ανακατεύοντας. Περιχύνουμε το φαγητό με το αυγολέμονο ώστε να πάει παντού. Το σερβίρουμε σε πιατέλα (αν θέλουμε βάζουμε και λίγο ρύζι, 2 κουταλιές περίπου της σούπας, να ψηθεί μαζί με τα μαρούλια).

Διαβαστε τη συνταγη στο chefoulis.gr

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το chefoulis.gr

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία