Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Το χοιρινό άργησα να το εκτιμήσω στη ζωή μου. Ίσως γιατί στο σπίτι μας (όπου μετρούσαν βασικά οι προτιμήσεις του πατέρα) δεν το συνηθίζαμε πολύ. Όσο περνάνε τα χρόνια όμως, ιδίως αφού, έχοντας ζήσει και μαγειρέψει στο εξωτερικό, διαπίστωσα ότι για κάποιο λόγο το ελληνικό χοιρινό είναι πολύ πιο [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο bostanistas.gr