γαυρος | γαύρος στο φούρνο | γαυρος συνταγες | γαυρος | γαυρος στο φουρνο | συνταγες για γαυρο | κοτοπουλο παρμεζανα | γαυρος ψητος στο φουρνο | gavros | συνταγες με γαυρο | γαυρος συνταγες | γαυρος στο φουρνο σαν τηγανητος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Καρυδοπιτα

Πηγή: http://eleniscooking.blogspot.gr/2012/01/blog-post_22.html

Οδηγιες

Υλικά: 6 αυγά 20 κουταλιές σούπας κοφτές αλεύρι 16 κουταλιές σούπας κοφτές ζάχαρη 1 κούπα καρυδόψιχα 1 κουταλιά σούπας κανέλα 2 βανίλιες 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ Σιρόπι: 3 ποτήρια ζάχαρη 2 ½ ποτήρια νερό Λίγες σταγόνες χυμό λεμόνι Εκτέλεση: 1. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη καλά μέχρι να αφρατέψει το μίγμα. Αναμειγμίουμε όλα τα στερεά σε ένα μπολ. Τα καρύδια τα προσθέτουμε στο τέλος. Στη συνέχεια προσθέτουμε το μίγμα των στερεών και μετά τα καρύδια. 2.Βουτυρώνουμε ελαφρά ένα ταψί και ρίχνουμε το μίγμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο με αέρα στους 180 Ο για 25 λεπτά περίπου. 3. Ετοιμάζουμε το σιρόπι. Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα να βράσουν. Αφήνουμε να δέσει ελαφρώς το σιρόπι. Αφού σιροπιάσουμε το γλυκό το κόβουμε σε κομμάτια μέσα στο ταψί. **( Για να σιροπιάσουμε το γλυκό θα πρέπει ή το γλυκό να είναι κρύο και το σιρόπι ζεστό, ή το σιρόπι κρύο και το γλυκό ζεστό).** Αφήνουμε 4 ώρες περίπου να κρυώσει καλά. Καλή Επιτυχία!!!

Διαβαστε τη συνταγη στο eleniscooking.blogspot.gr

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το eleniscooking.blogspot.gr

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία