Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
ΥΛΙΚΑ Για τον μπακαλιάρο 1 κιλό παστό μπακαλιάρο ξαρμυρισμένο χωρίς κόκκαλο Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα 1 1/ 2 κούπα σόδα αναψυκτικό 1 αυγό 3κ.σ ούζο [...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά: 2 φιλέτα ψάρι (μπακαλιάρο) 200 γρ. γαρίδες μικρές 3-4 κουταλιές σούπας αλεύρι 1 μέτριο κρεμμύδι πιπεριές (πράσινη, κόκκινη και κίτρινη) σκόρδο [...]
Πηγή: greekcook.grΑυτήν την σουπίτσα την πρωτοδοκιμάσαμε από τα χεράκια της συννυφάδας μου της Ελένης και ήταν πεντανοοοοόστιμη!!!!! Στην περίπτωση που σας αρέσει ο παστός[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr«Fou Fou με Palaver “Sauce”» (Πουρές από γιαμ, με παστό μπακαλιάρο, σπανάκι, αντίδια, κολοκυθόσπορους, τσίλι), «Fou Fou με Palaver “Sauce”» (Πουρές από γιαμ με παστό μπακαλιάρο, σπανάκι και αντίδια), Μπακαλιάρος με σπανάκι, μαρούλι και καρότο, Μπακαλιάρος με σπανάκι, μαρούλι και καρότο
Η συνταγή με μπακαλιάρο για την 25η Μαρτίου δεν είναι μονόδρομος! Δοκίμασε και αυτή τη συνταγή από την Καλαμάτα, με κόκκινη σάλτσα ντομάτας και σταφίδες; Θα[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜία μοναστηριακή συνταγή για τα ψάρια σας που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Μοναχός Επιφάνιος. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΈτοιμο και το μενού της νέας εβδομάδας!!! Της τελευταίας εβδομάδας του Μαϊου...μόνο Μάιο δεν καταλάβαμε με αυτό τον καιρό... Τι σκόνη και βροχή αυτές τις[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΟ Νόμπου Ματσουχίσα είναι ένας από τους διασημότερους σεφ στον κόσμο. Βραβευμένος πολλές φορές και με αστέρια Michelin, έχει δύο εστιατόρια πολυτελείας και[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΑυτό το βουνό δεσπόζει πάνω από την Καλαμάτα. Την καθορίζει και την κυριαρχεί. Ο Ταϋγετος υψώνει ανάστημα 2.400 μέτρων και χωρίζει τη Μεσσηνία από τη Λακωνία.[...]
Πηγή: tastefull.gr1 κιλό ψάρι (το βάρος ΑΦΟΥ αφαιρέσουμε κεφάλι και ουρά), σε φέτες ή κομμάτια (δείτε “Μυστικά” [1] για το με ποια ψάρια φτιάχνεται συνήθως το πιάτο) 4 μεσαίες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνας λόγος που έχουμε αγαπήσει την πέρκα είναι γιατί είναι ένα "καλόβολο" ψάρι. Χρησιμοποιώ το φιλέτο πέρκας χρόνια τώρα μαγειρεύοντας με αυτό διάφορες και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΧρόνος Εκτέλεσης: 25-30 λεπτά Υλικά για 4 μερίδες: 500 γρ. ζυμαρικά λιγκουίνι) 1 κιλό μπακαλιάρος φιλέτο 1 κρεμμύδι ξερό 1 ντομάτα καρεδάκι 1/3 πράσινη πιπεριά[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΓεια σας κοριτσάκια μου! Αργησα σημερα , γιατί ειχα πολλες δουλειες, αλλα ακομη ενα post με tips για εσας ειναι ετοιμο <3 Το σημερινο θέμα δεν εχει σχέση με[...]
Πηγή: mitsakicherryblossom.blogspot.grΤην caldeirada την δοκίμασα για πρώτη φορά σε μια άκρη της παραλίας της Caparica, έξω από τη Λισσαβώνα. Τα μαγαζάκια-παράγκες με σκεπές από ελλενίτ και λιτή[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΕίναι το αποκούμπι και η σωτηρία μου το " Θάμα " - μεσημέρια Κυριακής, ζεστά βράδια, καθημερινές όταν με τίποτα δε βάζω τσουκάλι στη φωτιά, όταν[...]
Πηγή: bostanistas.gr