Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 341 συνταγές
Γιουβαρλάκια αυγολέμονο, το ελληνικό φαγητό σπιτικής θαλπωρής | Caruso.gr, Γιουβαρλάκια φούρνου επάνω σε πουρέ πατάτας, Γιουβαρλάκια αβγολέμονο, ένα παραδοσιακό πιάτο με ...μοντέρνες νότες, Γιουβαρλάκια φούρνου επάνω σε πουρέ πατάτας, Tα Γιουβαρλάκια της Φακής, Γιουβαρλάκια κοκκινιστά και... άλλα τινά
Η πρώτη διδάξασα τα γιουβαρλάκια στο σπίτι μας ήταν η κυρία Γραμματική, ηρωική φυσιογνωμία (άντεχε τα δικά μου μαγειρικά τερτίπια και άλλων τα[...]
Πηγή: pandespani.com(photo: Κική Τριανταφύλλη) Τι μαγειρεύεις όταν στερεύουν οι ιδέες για φαγητό; Γιουβαρλάκια. Σας φαίνεται κοινότοπο; Μπορεί, ναι, να είναι ένα από τα πιο κοινά[...]
Πηγή: bostanistas.grΚάθε φορά που σκέφτομαι τα γιουβαρλάκια έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Μου θυμίζουν τα παιδικά μου χρόνια με μια υποψία αδιαθεσίας. Ταυτόχρονα όμως δεν μπορώ να[...]
Πηγή: bostanistas.grΚάθε φορά που σκέφτομαι τα γιουβαρλάκια έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Μου θυμίζουν τα παιδικά μου χρόνια με μια υποψία αδιαθεσίας. Ταυτόχρονα όμως δεν μπορώ να[...]
Πηγή: bostanistas.gr[photo: Νίκος Μορόπουλος] Τα γιουβαρλάκια είναι ένα από τα φαγητά της μαμάς. Η λέξη έχει τουρκική προέλευση και σημαίνει «στρογγυλός». Όμως δεν[...]
Πηγή: bostanistas.grΧειμωνιάτικο,ζεστό φαγάκι,βελουδένιο στη γεύση....Για μέρες παγωμένες,με βοριά,είτε ηλιόλουστες,είτε χιονισμένες...Για ρετρό ουρανίσκους που αγαπούν να[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΧρόνος ετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος: 30 λεπτά Ολικός χρόνος: 50 λεπτά Κατηγορία: κυρίως πιάτα Κουζίνα: Ελληνική Γίνονται: 4 μερίδες Υλικά Για τα[...]
Πηγή: aples.grΥλικά : 1/2 κιλό ανάμικτο κιμά 3 κολοκύθια 7 καρότα 2 κρεμμύδια δυόσμο ή μαϊντανό λεμόνι 2 αυγά 2 κ. σ. ρύζι καρολίνα βούτυρο 1 κουταλιά Η συνταγή είναι ΑΠΟ[...]
Πηγή: yumyum.grΥΛΙΚΑ κιμάς μόσχου 400γρ. ρύζι γλασέ 40γρ. αβγό 1 τμχ. κρεμμύδι,άνηθο,μαιντανό,δυόσμο αλεύρι νερό τζίντζερ αλάτι πιπέρι ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ αβγά[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά Για τα γιουβαρλάκια 500 γρ κιμάς μοσχαρίσιος 1/4 φλιτζανιού ρύζι νυχάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος 1 αυγό αλάτι,μαύρο πιπέρι Αλεύρι για το αλεύρωμα Για την[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΥλικά 500 γρ μοσχαρίσιο κιμά 100 γρ ρύζι 1 αβγό 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο ή λιωμένο στο μούλτι 1 κουταλάκι ρίγανη 1/2 κούπα μαϊντανό ψιλοκομμένο 1/2[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grγια τα γιουβαρλάκια 500γρ. κιμάς ανάμεικτος (μοσχάρι χοιρινό) 8 κ.σ. ρύζι γλασέ 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα ½ ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος ½ ματσάκι άνηθος[...]
Πηγή: cooklos.grΧειμωνιάτικα γιουβαρλάκια από τη Μαρία Εκμεκτσίογλου (Φωτ.: mariaekmektsioglou.com) Μια νόστιμη και θρεπτική σούπα που σε όλους κάτι θυμίζει από τα παιδικά μας[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΈπιασε κρύο ξαφνικά και εμείς εδώ δεν είμαστε συνηθισμένοι!!! Τι καλύτερο λοιπόν, γυρίζοντας τα παιδάκια μας από το σχολείο, να βρουν ένα πιατάκι ζεστή ζεστή[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.gr2 μαρούλια με μακριά φύλλα Για τον κιμά : 1/2 κιλό κιμά μοσχάρισιο 20 κ.σ. ρύζι γλασέ 1 κρεμμύδι τριμμένο Αλάτι, πιπέρι Ελαιόλαδο Για την σάλτσα : 300 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ γιαγιά μου η Ρένα ήταν από την Σμύρνη. Στην Αθήνα ήρθε το 1922, με δύο παιδιά και έγκυος, και τον παππού αιχμάλωτο .... Μεγάλωσα ακούγοντας σαν παραμύθι για[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΟι λαχανοντολμάδες είναι λατρεμένο μου φαγητό. Ακόμα το προσπαθώ,δεν το καταφέρνω τέλεια στην εμφάνιση, αλλά από γεύση είναι όνειρο, σκέτος αφρός !!! Πρέπει να[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr