γαυρος | γαύρος στο φούρνο | γαυρος συνταγες | γαυρος | γαυρος στο φουρνο | συνταγες για γαυρο | κοτοπουλο παρμεζανα | συνταγες για γαυρο | γαυρος ψητος στο φουρνο | gavros | συνταγες με γαυρο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κουλουρακια πασχαλινα

Πηγή: http://www.sintagesmamas.com/%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%83%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BD%CE%AC

Οδηγιες

Υλικά: 320 γρ. φυτίνη ή βούτυρο γάλακτος 500 γρ. ζάχαρη 1 νεροπότηρο γάλα 5 αυγά 5 βανίλιες 1 φακελλάκι αμμωνία 1-1 1/2 κιλό αλεύρι (όσο πάρει) 1-2 κρόκους αυγών (διαλυμένους σε λίγο νερό  για το άλειμμα των κουλουριών) Εκτέλεση: Χλιαραίνουμε το γάλα, το ρίχνουμε σε ένα μικρό μπολ, προσθέτουμε την αμμωνία και ανακατεύουμε να λιώσει. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τη ζάχαρη με το βούτυρο, μέχρι να ασπρίσουν. Στη συνέχεια χτυπάμε τα ασπράδια μαρέγκα, μέχρι να γίνει αφράτη και την προσθέτουμε μαζί με τους κρόκους στο μείγμα ζάχαρης και βουτύρου. Βάζουμε τις βανίλιες, το αλεύρι και ανακατεύουμε ρίχνοντας λίγο λίγο και το γάλα. Ζυμώνουμε, ώσπου η ζύμη να γίνει μαλακή και να μην κολλάει. Πλάθουμε κουλουράκια δίνοντας τα, ότ,ι σχήμα θέλουμε. Τα τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψί και τα αλείφουμε με κρόκο αυγού χτυπημένο με λίγο νερό. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου στον αέρα και ψήνουμε για 20-25 περίπου λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.

Διαβαστε τη συνταγη στο sintagesmamas.com/

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το sintagesmamas.com/


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία