γαυρος | γαύρος στο φούρνο | γαυρος συνταγες | συνταγες για γαυρο | γαυρος στο φουρνο | κοτοπουλο παρμεζανα | γαυρος ψητος στο φουρνο | gavros | συνταγες με γαυρο | συνταγες γαυρος | gavros sto fourno
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

ΦΕΤΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ

Πηγή: http://www.ucook.gr/cook/urecipe/orektika/4743-feta-saganaki.html

Οδηγιες

150 γρ. τυρί σκληρή φέτα Λίγο αλεύρι 1/4 κούπας λάδι Λίγη ρίγανη Ρίχνετε το λάδι στο σαγανάκι (σκεύος) και το βάζετε στη φωτιά. Περνάτε το τυρί από το νερό και ύστερα από το αλεύρι. Το τηγανίζετε στο καυτό λάδι και από τις δυο πλευρές μέχρι να ροδίσει καλά. Πασπαλίζετε με ρίγανη.

Διαβαστε ολοκληρη τη συνταγη

Υλικα Συνταγης

  • λάδι
  • αλέυρι
  • τυρί
  • ρίγανη

Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΝαι
  • ΝηστίσιμαΟχι
  • Με κρέαςΝαι
  • Με θαλασσινάΝαι
  • Με φρούταΝαι
  • Με όσπριαΝαι
  • Με ζυμαρικάΝαι
  • Με χόρταρικάΝαι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το ucook.gr/cook


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία