γαυρος | γαύρος στο φούρνο | γαυρος συνταγες | γαυρος | συνταγες για γαυρο | γαυρος στο φουρνο | συνταγες για γαυρο | γαυρος ψητος στο φουρνο | gavros | συνταγες με γαυρο | γαυρος συνταγες | γαυρος στο φουρνο σαν τηγανητος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Cheesecake (Τσιζ κεικ)

Πηγή: http://greekcook.gr/syntages/cheesecake_tsiz_keik

Οδηγιες

Υλικά:

  • 300 γρ. μπισκοτο (τύπου digestive)
  • 130 γρ. βούτηρο
  • 400 γρ. τυρί κρέμα (τύπου philadelphia)
  • 200 γρ. κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά)
  • 3-4 κουταλιές του γλυκού ζάχαρη άχνη
  • ξύσμα από ένα μικρό πορτοκάλι (αν είναι μεγάλο το μισό)-προαιρετικό
  • 1 βανίλια-προαιρετικό
  • μαρμελάδα της αρεσκείας σας
Εκτέλεση:

Χτυπάμε το μπισκότο στο μπλέντερ μέχρι να γίνει τρίμα.

Μετά λιώνουμε το βούτυρο και το ρίχνουμε στο μπισκοτο και ανακατεύουμε μαζί.

Στη συνέχεια στρώνουμε το μπισκότο σε μια φόρμα. Προσοχή να μην γίνει πολύ σφιχτό.

Μετά χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη άχνη και προσθέτουμε την κρέμα τυρί, το ξύσμα από πορτοκάλι και τη βανίλια. Χτυπάμε καλά μέχρι μέχρι να πίξει η κρέμα.

Τη στρώνουμε πάνω από το μπισκότο.

Βάζουμε το γλυκό για 3 ώρες στο ψυγείο να πίξει καλά και μετά προσθέτουμε από πάνω τη μαρμελάδα.

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • βουτυρο
  • ζάχαρη
  • βανίλια
  • τυρί
  • πορτοκάλι
  • μπισκότο
  • μαρμελάδα
  • φιλαδέλφεια

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΝαι
  • ΝηστίσιμαΟχι
  • Με φρούταΝαι

Ειδος γλυκου

  • Σιροπιαστό Οχι
  • Τούρτα Οχι
  • Παγωτό Οχι
  • Κέικ Ναι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • βουτυρο
  • ζάχαρη
  • βανίλια
  • τυρί
  • πορτοκάλι
  • μπισκότο
  • μαρμελάδα
  • φιλαδέλφεια

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία