μπραουνις με μερεντα παρλιαρος | μπλακ φορεστ βεφα | μπλακ φορεστ παρλιαρος | μπραουνις με μερεντα | μπανοφι συνταγη με ζαχαρουχο γαλα | cheesecake akis | chiz keik apo ton akis | cheesecake συνταγη philadelphia
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Μπομποτα

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά:

  • 1 1/2 κούπα καλαμποκάλευρο
  • 3 κουταλιές ζάχαρη
  • 1 1/2 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κουτάλακι μαγιά ξερή
  • 1 1/2 κουταλάκι αλάτι
  • 1/2 κούπα γάλα
  • 1/2 κούπα νερό
  • 1 αυγό
  • 1/3 κούπας λάδι ή μαργαρίνη
  • 1 κούπα καλαμπόκι κονσέρβας στραγγισμένο και ψιλοκομμένο
Εκτέλεση:

Ανακατέψτε όλα μαζί τα στερεά υλικά, εκτός από το καλαμπόκι, στο μπολ του μίξερ.

Προσθέστε τα υγρά υλικά και χτυπήστε τα όλα μαζί 1'.

Ρίξτε και ανακατέψτε το καλαμπόκι.

Αδειάστε και στρώστε το μίγμα σε μια πολύ καλά βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα για ψωμιά 22x10x7 εκ.

Σκεπάστε το με πλαστική μεμβράνη κι αφήστε το να φουσκώσει, ώσπου να διπλασιαστεί σε όγκο. Ψήστε το στους 210 βαθμούς Κελσίου 30'-35', ώσπου να πάρει καστανό γλυκό χρώμα η επιφάνεια.

Αναποδογυρίστε το σε σχάρα κι αφήστε το να κρυώσει ελαφρά.

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • βουτυρο
  • ζάχαρη
  • λάδι
  • αλεύρι
  • αυγό
  • γάλα
  • μαγιά
  • καλαμπόκι
  • καλαμποκάλευρο
  • κάστανα
  • μαργαρίνη

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΝαι
  • ΝηστίσιμαΟχι
  • Με φρούταΝαι
  • VeganΟχι

Ειδος γλυκου

  • Σιροπιαστό Οχι
  • Τούρτα Οχι
  • Παγωτό Οχι
  • Κέικ Οχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • βουτυρο
  • ζάχαρη
  • λάδι
  • αλεύρι
  • αυγό
  • γάλα
  • μαγιά
  • καλαμπόκι
  • καλαμποκάλευρο
  • κάστανα
  • μαργαρίνη

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία